Namn: Emma Ahlberg
Ålder: 4 februari 1997
Civilstatus: Förhållande


Follow


Roligt nykter

Kvällen, natten - eller ja, hela dagen - var verkligen toppen igår! ♥ Hade först svenska nationella (kanske inte super kul men känns som att det gick bra) och gick sedan på spinning tillsammans med Caroline, vilket var otroligt skönt. Efter spinningen skyndade jag mig hem, åt pankakor och fixade mig sedan för att åka iväg på student skiva. 
 
Var super kul! Vad 80 tals tema och jag valde att ta bilen in till stan för att enkelt kunna ta mig hem och valde såklart därför att vara nykter. Men att vara nykter betyder inte att man måste ha tråkigt! Dansade typ hela kvällen och hade super kul och brydde mig inte ett skit utan bara njöt utav musiken och umgänget.  ♥
Kom hem ca 3 på natten efter att jag hade skjutsat hem Cassandra och somnade inprincip direkt efter att jag hade kvättat av mig sminket, borstat tänderna och hoppat i säng, haha var sååå trött!
 
Så nu idag blir det ingne träning utan tänker ta det lungt och bara vila upp mig för är riktigt seg i dag och tänkte att jag tränar imorgon istället innan eller efter jobbat. Nu är det bara en vecka kvar till min egen student skiva och jag längar såå mycket! ska verkligen bli toppen kul 
 
              
 
 

Kommentera ♥ [0]
Kvarstår

Gårdagen; Skola - jobbade - gymmade. 
Ja det är väll en väldig kortfattade beskrivning av gårdagen. Nej men efter skolan så jobbade jag i två timmar och gick sedan direkt till gymmet. Där körde jag 5km på crosstrainern vilket var otroligt skönt! 

Idag däremot blev det ingen träning efter jobbet, då jag vart otroligt öm i kroppen. Imorgon däremot blir det 45 minuter spinning - skönt! 
Ärligt? Känner mig mer och mer motiverad igen till att träna! Hoppas motivationen kvarstår 💜

Kommentera ♥ [0]
Start

Måndag igen och en ny vecka att se fram emot! Ikväll är tanken att börja denna vecka med ett skönt konditionspass efter att jag har slutat på jobbet. Är så perfekt då posten (där jag jobbar extra) och gymmet ligger precis bredvid varandra, så kan gå över och träna direkt efter jag slutat utan att känna stress. 
 
Har även fått en bild av hur jag tänker lägga upp träningen fram över men tänkte pröva mig lite fram för att se och hitta det som passar mig bäst! 
 
 

Kommentera ♥ [1]
Ångest

Torsdagens benträning gav mig träningsvärk i 3 dagar haha! Riktigt bra pass som jag tänker fortsätta med.
 
Men det var inte det jag tänkte skriva om, utan kände att jag behövde skriva av mig lite. På senaste tiden har jag nämligen börjat få ångest och panik, känslan av att världen ska gå under eller att något riktigt riktigt hemskt ska hända. Och detta tror jag är en av anledningarna till att jag har fått svårare för att hitta motivation - både till att blogga men även till träning. 
 
Och jag hatar det. Jag vill inte känna så här liksom (vem vill de? Ingen.) Men jag tror det har med studenten att göra och att jag är så osäker på vad jag vill. Därför känns det bra att kunna skriva av mig, för jag behöver det. Kanske finns det någon som läser det här som har tips på vad man ska göra under en ångest attack för att lugna sig? För det här är ganska nytt och händer nu några gånger i veckan så vet inte riktigt hur jag ska hantera det när de väl händer. Jag behöver helt enkelt tips som lugnar ner mig när känslan av att världen ska rasa samman kväver mig.  
 
Ber om ursäkt för ett ganska tråkigt och dystert inlägg men kände att jag behövde skriva detta och att ni kanske ska förstå lite mer varför bloggen inte uppdateras lika bra. 
 
      
 
 

 
 

Kommentera ♥ [0]
Pepp!

Wohoo. Igår kväll blev det ett riktigt skönt och lyckat spinning pass tillsammans med Carro. Vi peppade varandra och kämpade igenom hela passet. Pulsen sa imot hela tiden och kroppen kämpade för fullt men jag körde på och lyssnade på kroppen och det ledde till en riktigt godnatt sömn och 582 kalorier brända under 45 minuter. 
 
Däremot har jag märkt under spinningpassen att jag behöver träna mer ben, då jag lägger det mesta på knäna och därför säger knäna alltid ifrån i början av passen. Så idag ska jag och Carro köra ben träning direkt efter skolan, vilket jag verkligen ser fram emot!
 
 

Kommentera ♥ [0]
Ärlig chans

Okej jag måste vara ärlig. Att blogga går inte alltid som jag tänkt och som ni märkt så har bloggen stått i pause läge ett tag nu utan uppdateringar. Men, jag känner samtidigt att det är när jag bloggar som jag mår bäst och det är även då min träning går bäst. 
 
Därför känner jag att jag behöver ge bloggen en ärlig chans och även mig själv. Så från och med idag ska jag försöka blogga så ofta jag kan men framför allt, blogg när jag tränat. Detta för att ni, men även jag, ska kunna följa hur det går och för att kunna se resultat. 
 
 
Så hur har träningen gått utanför bloggandet? Helt ärligt, inte bra. Träningen går i perioder men har i alla fall en rutin att varje onsdag gå på spinning tillsammans med kompisen Caroline. Att gå tillsammans och ha ett pass som verkligen är spikat är otroligt skönt och har hjälp enormt mycket. Men, en dag är för lite för mig. Jag behöver komma igång och träna fler dagar och mer regelbundet.
 
Sen har vi kosten. Det är inte rocket science. Jag vet att jag ätit otroligt dåligt de senaste veckorna, vilket har lätt till en kropp jag inte trivs i och även att jag fått sämre hud. Men latheten och den bristande motivationen har helt enkelt lett till ursäkter och bortförklaringar till dåligt mat. Men det måste få ett slut, för om ca 2-3 månader tar jag studenten, en dag jag kommer minnas för alltid, och då vill jag inte känna denna känsla, utan jag vill trivas! Så det tänker jag kämpa för, men det kommer bli tufft och jag kommer behöva stöd från olika håll och bloggen kommer bli ett stöd moment för mig själv.
 
 
Puuuhh... Nu har jag väll skrivit det jag behövde och det känns bra. Så nu vill jag bara önska er en toppen dag och be om ursäkt för den tidigare bristen av uppdatering. KRAM!  

Kommentera ♥ [1]