Namn: Emma Ahlberg
Ålder: 4 februari 1997
Civilstatus: Förhållande


Follow


Favoriten

Blev ett härligt spinningpass. Passen på tisdagar kl 17.00 är favoriten på veckan och kämpade på bra idag så är nöjd. Imorgon blir det att köra lite ben för behöver verkligen träna upp mina muskler då jag ofta får känningar i knäna under spinningpassen.

Streamade även idag när jag spelade GTA 5 vilket var super roligt idag med och ser fram emot en liknande dag imorgon. Hoppas ni haft en toppen dag! Kram och glad semmeldag!

Kommentera ♥ [0]
Åt andra håll

Tankarna har sprunit åt helt andra håll och dagarna har liksom sprungit förbi så har inte blivit något bloggande. Men har i alla fall haft några toppen dagar och i lördags fick jag en Playstation 4 camera av svärmor, så har börjat live streama på www.twitch.tv/thtomson när jag spelar ♥ Super kul! Därför har jag inte riktigt tränat och därav inte uppdaterat så bra här på bloggen. 
 
Men ikväll blir det iväg till gymmet för ett efterlängtat spinning pass. Blir mycket spinning nu på gymmet, eller konditions träning över huvudtaget men är för att det är den träningen jag tycker mest om och den träningen som ger de resultaten som jag vill ha. Ska däremot försöka komma iväg imorgon även för att köra ett benpass, då mina knän (och ben) behöver tränas upp. 
 
Lillebror, när han spelade hos oss i lördags. 

Kommentera ♥ [1]
Önskat

Idag har jag varit otroligt trött så ska nu lägga mig och bara ta det lungt och kanske läsa lite. 
Var i alla fall på middag hos pappa idag och åt flygandejacob som jag hade önskat ♥ Så himla gott!! Fick även presenter - några böcker, träningskläder, pengar och så var gymkortet i födelsedags present :D Super glad! Blev en mysig kväll trots att jag var trött ♥
 
 
 
 

Kommentera ♥ [1]
19 år ♥

Förlåt för extremt dålig uppdatering men har haft mycket att tänka på.. men nu är jag tillbaka!
 
Idag fyller jag 19 år! Ganska ospeciell ålder men men, en bra dag ändå! Jag och min klasskompis sände live imorse när vi spelade innan vi åkte i skolan. Fick även en present av henne med nagellack ♥ Så gulligt och snällt! Men fick även lite överraskning i skolan, då bästa Cassandra hade köpt tårta och lite annat åt mig :D
 
Blev även bowling tillsammans med mamma, lillebror Max och pojkvännen ♥ Super mysigt och självklart vann lillebror. Sen åt vi pizza och bara hade det mys! Love it! Imorgon ska jag hem till pappa och firas där :) 
 
 

Kommentera ♥ [0]