Namn: Emma Ahlberg
Ålder: 4 februari 1997
Civilstatus: Förhållande
Pluggar: Estet media

Follow


Ångest

Torsdagens benträning gav mig träningsvärk i 3 dagar haha! Riktigt bra pass som jag tänker fortsätta med.
 
Men det var inte det jag tänkte skriva om, utan kände att jag behövde skriva av mig lite. På senaste tiden har jag nämligen börjat få ångest och panik, känslan av att världen ska gå under eller att något riktigt riktigt hemskt ska hända. Och detta tror jag är en av anledningarna till att jag har fått svårare för att hitta motivation - både till att blogga men även till träning. 
 
Och jag hatar det. Jag vill inte känna så här liksom (vem vill de? Ingen.) Men jag tror det har med studenten att göra och att jag är så osäker på vad jag vill. Därför känns det bra att kunna skriva av mig, för jag behöver det. Kanske finns det någon som läser det här som har tips på vad man ska göra under en ångest attack för att lugna sig? För det här är ganska nytt och händer nu några gånger i veckan så vet inte riktigt hur jag ska hantera det när de väl händer. Jag behöver helt enkelt tips som lugnar ner mig när känslan av att världen ska rasa samman kväver mig.  
 
Ber om ursäkt för ett ganska tråkigt och dystert inlägg men kände att jag behövde skriva detta och att ni kanske ska förstå lite mer varför bloggen inte uppdateras lika bra. 
 
      
 
 

 
 

Kommentera ♥ [0]
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP?

E-postadress: (hemlis)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P