Namn: Emma Ahlberg
Ålder: 4 februari 1997
Civilstatus: Förhållande
Pluggar: Estet media

Follow


Ärlig chans

Okej jag måste vara ärlig. Att blogga går inte alltid som jag tänkt och som ni märkt så har bloggen stått i pause läge ett tag nu utan uppdateringar. Men, jag känner samtidigt att det är när jag bloggar som jag mår bäst och det är även då min träning går bäst. 
 
Därför känner jag att jag behöver ge bloggen en ärlig chans och även mig själv. Så från och med idag ska jag försöka blogga så ofta jag kan men framför allt, blogg när jag tränat. Detta för att ni, men även jag, ska kunna följa hur det går och för att kunna se resultat. 
 
 
Så hur har träningen gått utanför bloggandet? Helt ärligt, inte bra. Träningen går i perioder men har i alla fall en rutin att varje onsdag gå på spinning tillsammans med kompisen Caroline. Att gå tillsammans och ha ett pass som verkligen är spikat är otroligt skönt och har hjälp enormt mycket. Men, en dag är för lite för mig. Jag behöver komma igång och träna fler dagar och mer regelbundet.
 
Sen har vi kosten. Det är inte rocket science. Jag vet att jag ätit otroligt dåligt de senaste veckorna, vilket har lätt till en kropp jag inte trivs i och även att jag fått sämre hud. Men latheten och den bristande motivationen har helt enkelt lett till ursäkter och bortförklaringar till dåligt mat. Men det måste få ett slut, för om ca 2-3 månader tar jag studenten, en dag jag kommer minnas för alltid, och då vill jag inte känna denna känsla, utan jag vill trivas! Så det tänker jag kämpa för, men det kommer bli tufft och jag kommer behöva stöd från olika håll och bloggen kommer bli ett stöd moment för mig själv.
 
 
Puuuhh... Nu har jag väll skrivit det jag behövde och det känns bra. Så nu vill jag bara önska er en toppen dag och be om ursäkt för den tidigare bristen av uppdatering. KRAM!  

Kommentera ♥ [1]
Kommentarer
Postat av: Jessica

Kämpa på, fina du!

Svar: Tack ska verkligen försöka mitt bästa!! :)
Emma

2016-04-14 @ 15:14:00
URL: http://jessicaas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP?

E-postadress: (hemlis)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P