Namn: Emma Ahlberg
Ålder: 4 februari 1997
Civilstatus: Förhållande
Pluggar: Estet media

Follow


Detox - Tankar och resultat

Mellan den 18 till den 22 Januari utförde jag min absolut första detox. 
 
 
Vad är en detox?
Ordet detox betyder avgiftning och går enkelt förklara ut på att rena kroppen från gifter, toxiner och tungmetaller. Detta genom att äta mat som hjälper kroppen att renas. En detox kan vara bra för mycket - den kan förbättra sömnen, göra en piggare, man kan få finare hy och hår m.m. Någonting man däremot ska veta om är att man inte ska genomföra en detox om man är gravid, ammar, är sjuk eller äter medicin, utan att fråga sin läkare!
 
Under min detox åt jag väldigt strikt endast frukt och grönsaker. Jag kände att det var rätta valet för mig men man kan utföra en detox på många andra sätt.
Under detoxen hade jag inte så stora problem med hunger, utan jag åt med jämna mellan rum. Däremot mådde jag illa ibland efter jag ätit, speciellt dem första dagarna och kände mig även tröttare och ibland frussen.
 
Hur hjälpte detoxen mig? Detoxen var verkligen värd att göra.
Under jullovet förstördes mina sömnvanor helt och jag hade super svårt att sova och gå och lägga mig i tid när skolan började igen. Jag åt även mycket skräpmat och sötsaker då jag hade ett stort konstant sötsug.
- Under och efter detoxen har jag inte alls känns av sötsuget utan det enda suget jag haft under detoxen var efter kött. Haha! Så att sötsuget försvunnit är jag nog lyckligast över.
- Sömen har även blivit normal och så mycket bättre än innan. Jag somnar i tid nu och jag sover ca. 8 timmar varje natt och känner mig piggare och gladare under dagarna.
- Jag har även gått ner lite försiktigt i vikt, vilket endast är ett plus i kanten.
 
Om ni skulle undra någonting mer är det bara att kommentera så ska jag försöka svara så bra jag kan. Tack!

Kommentera ♥ [0]
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP?

E-postadress: (hemlis)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P